fbpx

Cartela Prepay Moldtelecom e pur și simplu WOW

Prepay Nelimitat? DA!

Savurează vara la maxim! Fă-ți de cap cum vrei pentru că acum ai cele mai tari opțiuni și la prepay, cu un conținut mega generos până la nelimitat.

Alege opțiunea Fly Prepay 100 și ai net mobil nelimitat, minute nelimitat în rețeaua mobilă și fixă Moldtelecom, și 300 de minute naționale.

Noua Cartelă Prepay Moldtelecom e pur și simplu WOW!

Iar dacă încă nu ai Cartela Prepay Moldtelecom, cumpăr-o acum la doar 39 de lei și primește, la activarea cartelei, cel mai tare Bonus de bun venit: 300 de minute naționale, 30 GB și  Rețele sociale – nelimitat:Toate valabile timp de 30 de zile.

Cel mai generos bonus de reîncărcare! Valabil 30 de zile!

Și asta nu este tot! Pentru că meriți tot ce e mai bun, am creat pentru tine bonusuri de reîncărcare și mai avantajoase. La doar 50 de lei, timp de 30 de zile te bucuri de 150 de minute în rețeaua mobilă și fixă Moldtelcom, 150 de minute naționale, 10 GB și, desigur, rețele de socializare nelimitat!

Ce mai aștepți? Cumpără Cartela Prepay Moldtelecom, disponibilă oriunde în țară. Click aici pentru a găsi cea mai apropiată locație pentru tine.

Și nu uita! Poți activa opțiunea ta preferată prin aplicația MyMoldtelecom sau formând *200#.

Moldtelecom – Un singur operator pentru a le face pe toate!

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button