fbpx

Care sunt avantajele creditelor online și cum le accesezi

Cea mai simplă metodă de a împrumuta bani, este un credit rapid online. Nu ai nevoie de gaj, de listele interminabile de acte pe care ar trebui să le prezinți la o instituție bancară și nici nu trebuie să aștepți la cozile interminabile de la ghișeele băncilor. Indiferent de problema apărută, fie că este vorba de o urgență sau pur și simplu ai rămas fără bani pentru achitarea facturilor, un credit online doar cu buletinul, este bagheta fermecată în astfel de situații.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Creditul online este unul dintre cele mai ușoare metode de împrumut, dat fiind faptul că acesta este unicul de pe piață care vine la pachet cu o multitudine de avantaje. Iată care sunt câteva dintre ele:

  • Poți completa cererea de acasă
  • Se acordă doar cu buletinul
  • Nu se solicită gaj
  • Nu ai nevoie de confirmări de la locul de muncă
  • Nu este nevoie să numești persoane garante

Dacă în cazul Băncilor comerciale, ai nevoie de o listă chinuitoare de acte și adeverințe, Credit Ușor îți oferă posibilitatea de a beneficia de un credit online nebancar printr-o procedură extrem de simplificată. Pentru a primi împrumutul trebuie să îndeplinești doar câteva condiții: să ai acces la un calculator, să fii cetățean al Republicii Moldova, să ai vârsta cuprinsă între 20 și 65 de ani și să ai un loc stabil de muncă, iar de restul se ocupă Credit Ușor.

În instituțiile bancare banii îți sunt oferiți abia după câteva vizite. Însă în cazul unui credit online, lucrurile sunt mult mai simple. Ai nevoie doar de un calculator cu acces la internet și accesând site-ul îți rămâne să alegi suma dorită și perioada de rambursare optimă. Cererea este examinată în decurs de 15, iar banii îi poți primi chiar în aceeași zi, cash la una din filiale sau pot fi transferați direct în contul tău.

Credit Ușor are câteva tipuri de credite standard, din care vei putea alege cu ușurință pe cel care se potrivește nevoilor tale. Selectând unul din ele, vei avea parte de cele mai bune condiții de creditare pentru realizarea scopului propus.

Site-ul companiei are și un calculator de credit, acesta este un program unde poți să calculezi rata lunară pentru oricare din tipurile de credit. Introduci suma pe care vrei să o împrumuți și calculatorul îți indică care este dobânda și rata lunară. Atunci când planifici să iei un credit, este foarte important să știi ce condiții și oferte îți sunt propuse.

Un credit rapid online, este cea mai simplă metodă de a face rost de bani atunci când ai nevoie. Nu trebuie să aștepți foarte mult, nu te deplasezi nicăieri, deoarece se poate solicita online și nici nu ai nevoie de multe acte. Atunci când ai nevoie de o sumă de bani, poți să apelezi cu încredere la acest tip de credit. Mai ușor de atât nu ai cum să faci rost de bani.

Dacă ai vârsta cuprinsă între 20 și 65 de ani și ai nevoi de consum care nu pot fi amânate, sună la 022 999 960/068 999 960 și solicită un împrumut rapid de la Credit Ușor. Pentru detalii, poți accesa și site-ul companiei creditusor.md și afla ce oportunități îți mai oferă compania pentru a te ajuta în mica ta criză financiară.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button