fbpx

Aridon e diferit! Un nou concept și o nouă colecție de primăvară, la Shopping MallDova, de pe 12 februarie

Retailerul Aridon, una dintre cele mai cunoscute companii de pe piața moldovenească, a redeschis pe 12 februarie magazinul din Shopping Malldova din Chișinău, sub un nou concept. Noul spațiu a fost modernizat și reinventat prin abordări originale de design, pentru a fi mai prietenos și a oferi confort maxim vizitatorilor și clienților săi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pe lângă noua colecție de primăvară, cu accent pe denim, printre care se vor regăsi nume ale modei vestimentare precum Celio, Colin’s, Tally Weijl, Mavi, LTB, Aridon va aduce, în exclusivitate, noi branduri internaționale.

De rând cu alte magazine Aridon, cel din Shopping Malldova propune noi colecții de branduri și, desigur, vine cu oferte și prețuri atractive pentru clienți. „Odată cu redeschiderea magazinului de la Shopping Malldova, Aridon lansează și colecția de primăvară cu accent pe denim”, relatează Angela Vulpe, șefa Departamentului vânzări.

Actualmente, în Chișinău activează trei magazine Aridon (str. Arborilor 21 – c.c. Shopping Malldova, et.3; str. Ion Creangă 68/1 și str. Kiev 16/1). Încă un magazin este deschis în orașul Bălți (str. Ștefan cel Mare 48).

Aridon a intrat pe piaţa moldovenească în 1992. Compania propune clienților cele mai cunoscute branduri mondiale, la cele mai atractive prețuri.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button