fbpx

Acum poți primi credit chiar și fără certificat de salariu

Deseori e imposibil să facem față tuturor cheltuielilor și necesităților financiare, fără să apelăm la un credit de nevoi personale. Pentru foarte mulți dintre noi, având venituri medii, este destul complicat să economisim unele sume de bani, pentru a le avea la îndemână atunci când apare vreo urgență. Aici intervine gândul de a lua un credit rapid.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Dar cum procedăm atunci când avem nevoie urgent de bani, dar nu avem un job oficial? Kreddy.md oferă o soluție mai mult decât perfectă! Acum poți beneficia de un credit fără adeverință de salariu.
Da da, ai înțeles corect! Indiferent care ar fi necesitățile tale, poți obține un credit online doar cu buletinul. Îți poți alege singur suma de bani și perioada de rambursare. Utilizează inteligent posibilitatea de a personaliza condițiile creditului – asigurându-te că îți alegi condiții pe care le poți respecta fără efort.

Beneficiile unui credit fără adeverință de salariu, de la Kreddy:

● Accesibilitate rapidă – intri pe site, completezi cererea și aștepți răspuns;
● Flexibilitate – poți solicita suma de bani și perioada de rambursare în funcție de posibilitățile tale reale și practice;
● Satisfacerea nevoilor personale – acest credit nebancar este ideal pentru cheltuielile urgente sau neprevăzute și nu există nicio restricție pentru scopul utilizării acestuia;
● Aprobare rapidă – fără niciun dubiu poți intra în posesia unui credit rapid. Compania Kreddy este extrem de receptivă la solicitările clienților săi, astfel va trebui doar să răspunzi la câteva întrebări simple.

Electronic payment concept

Cum poți rambursa creditul luat de la Kreddy?

Apreciem rambursările de credit la timp, căci asta ne ajută să furnizăm termeni și condiții mai bune în viitor. Suma de rambursare este indicată în contract. De asemenea, poți găsi aceste detalii și în cabinetul personal de pe site-ul www.kreddy.md sau poți să apelezi la numărul: 078 18 88 18 și îți vom oferi toată informația necesară.
Poți achita pentru un credit fără gaj de la Kreddy și în oficiile noastre de pe str. Ismail 58/1 și bd. Moscovei 1/2 (fără comisioane) sau la una din filialele BC ”Victoriabank” SA, BC „Moldindconbank” SA, BC „Moldova Agroindbank” SA sau BC „Eximbank” SA. La fel, poți achita la orice terminal QIWI, RunPay, PAYNET, BPay din țară sau prin intermediul canalelor de achitare online: myrunpay.com, paynet.md, oplata.md, sau bpay.md.

Un avantaj destul de important este că orice persoană de încredere poate achita creditul în locul tău. Pentru aceasta, ea trebuie să cunoască numărul tău de identificare (IDNP) și să dețină buletinul său de identitate personal ce trebuie prezentate la ghișeu.

Compania Kreddy îți oferă posibilitatea de a beneficia de un credit urgent cu buletinul, cu condiții optime. Dar nu uita, regula de aur a unui credit rațional este să respecți toate prevederile cu care ai fost de acord atunci când ai semnat contractul de credit. Aceasta ar însemna să iei o decizie înțeleaptă referitor la modul în care vei utiliza banii împrumutați, dar și să ții cont de rambursarea lor în timp. Noi, cei de la Kreddy, punem accent pe împrumuturi responsabile și crearea unor relații stabile cu fiecare client.

Obține până la 20.000 lei astăzi, fără certificat de salariu! Detalii la numărul de telefon 078 18 88 18.

 

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button