fbpx

Achită facturile Moldovagaz fără comision, din confortul casei tale. Vine iarna, fii pregătit

Venirea iernii nu ne mai poate lua prin surprindere, căci suntem pregătiți moral că ne așteaptă o perioadă deloc ușoară. Ceea ce putem face cu adevărat e să ne optimizăm eforturile, să vedem în ce direcții putem economisi și cum. Un prim pas ar fi să faci plata online la factura de gaz și să economisești astfel pe tot felul de comisioane în surplus pe care le solicită orice instituție financiară intermediar între consumator și furnizorul agentului termic.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Care este procedura de achitare a facturilor prin intermediul Oplata.md și care sunt avantajele acesteia află din rândurile ce urmează.

1. Cum plătesc prin Oplata.md?

Procedura de achitare factură gaz online este extrem de simplă și presupune că trebuie să ai la îndemână un laptop sau un smartphone conectat la internet și neapărat factura eliberată de prestator. Respectiv, accesezi platforma la categoria Plată MoldovaGaz și introduci numărul contului personal de pe factură.

Imediat după acest pas, validezi plata și gata! Ești acum liber și fără datorii față de prestatorul sau furnizorul agentului termic.

2. Avantajele platformei Oplata.md

Platforma Oplata.md este un instrument util, care are o serie de beneficii despre care nu putem să nu amintim în aceste rânduri:

  • platforma ușor de utilizat – practic poți să accesezi orice fel de servicii comunale, să introduci în doar 2 pași datele necesare și să faci achitarea;
  • este accesibil de oriunde – fie că te afli sau nu pe teritoriul țării, Oplata.md este accesibil cu internet activ din orice browser.
  • poți achita cu orice card bancar sau portofel virtual, ceea ce evident te scutește de un drum la bancomat sau la schimb valutar.
  • te ajută să scapi de datorii, deoarece nu mai ai penalități de întârziere și poți să respecți calendarul achitărilor efectuate;
  • îți ordonează sumele cheltuite, astfel încât poți prioritiza ordinea achitării facturilor scadente.

Vrei să duci o evidență a cheltuielilor suportate? Să achiți facturile fără să faci drumuri complicate sau să te învoiești de la muncă? Acum poți achita factura la energie termică direct din confortul casei tale. Asigură-te că ai un laptop sau un telefon conectat la internet, suficienți bani pe cardul sau portofelul virtual și factura emisă pentru luna curentă. Oplata.md devine platforma care te ajută să-ți achiți serviciile comunale la timp, rapid și fără probleme.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button