fbpx

Accesorii esențiale care nu trebuie să lipsească din baia ta

În orice interior, accesoriile sunt considerate piese de rezistență, accente, obiecte care au puterea de suplini și de a înfrumuseța spațiul. În fiecare familie, baia este camera cea mai des folosită, așa că amenajarea sau decorul acesteia trebuie să combine perfect aspectele funcționale și estetice. Cum poți face cel mai bine acest lucru fără a folosi prea multe obiecte care să încarce inutil spațiul? Poate fi o provocare, dar urmând câteva principii, te vei descurca. Iată câteva recomandări de la echipa Promstore cu cele mai funcționale și utile articole din baie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dozator pentru săpun lichid

Un dozator pentru săpun lichid elegant poate face o mare diferență în baia ta. Ales cu grijă, cu aceleași motive sau ornamente cu alte accesorii pentru baie pentru, pot împrospăta această încăpere. Îl poți umple cu ușurință cu săpunul preferat și nu mai este necesar de fiecare data să tot schimbi recipientul, când din conținut abia de mai rămâne ceva. În acest fel aduci și un impact major asupra mediului, reducând folosirea recipientelor de plastic.

Suport pentru periuțele de dinți

Periuțele de dinți sunt articole de igienă personală și trebuie depozitate într-un loc separat și curat. Un suport pentru periuțele de dinți poate fi un accesoriu elegant, dar și practic, care te va ajuta să-ți organizezi eficient produsele pentru igiena personală. Împreună cu celelalte accesorii – de exemplu, săpuniere (în caz că preferi săpunul solid) ori dozatorul pentru săpun lichid, un pahar pentru periuțe de dinți pe care îl vor folosi membrii familiei, pot forma un set de accesorii pentru chiuvetă. Pentru a crea un aspect vizual estetic, îți recomandăm să alegi toate aceste accesorii din aceeași colecție sau să optezi pentru nuanțe similare.

Suport pentru prosoape

Există mai multe moduri în care poți pune prosoapele în baie. Tot ce trebuie să faci este să-l alegi pe cel care se potrivește cel mai bine băii și necesităților tale în planul comodității. Prosoapele se încadrează în categoria obiectelor personale și este recomandat ca fiecare membru al familiei să le recunoască pe ale sale, unul pentru fața și unul pentru corp – iar acestea, după posibilitate, este indicat să nu fie puse unul peste altul. Poți opta pentru un suport cu brațe, cârlige, umerașe, de podea sau cu posibilitatea de a-l fixa pe perete.

Rafturi și coșuri pentru depozitare

Fie că vorbim de rafturi și coșuri pentru depozitare deasupra chiuvetei sau de un raft de duș, acestea au menirea de a menține organizate produsele de machiaj și de igienă personală. Mai multe rafturi pot fi amplasate undeva în cabina de duș, într-un loc unde să ai acces ușor la toate produsele necesare sau deasupra căzii. Poți monta pe ele și diferite coșuri pentru depozitare, pentru a păstra în ele acele produse și obiecte de igienă care nu trebuie să stea la văzul tuturor. Optând pentru rafturi și coșuri pentru baie, obții o alternativă practică minunată cate te poate ajuta să eviți dezordinea din întreaga încăpere, din jurul marginii căzii sau pe podeaua dușului.

Covorașul de baie

Baia este o cameră cu umiditate foarte mare, iar alegerea covorului necesită o atenție deosebită. Trebuie ținut uscat și curat, pentru a evita mirosurile neplăcute și mucegaiul. În acest sens, covoarele din PVC sunt foarte utile în baie. Indiferent dacă îl așezi pe podea, direct în cadă sau la duș, te va proteja întotdeauna de accidentele periculoase pe podelele umede – folosirea unui covoraș cu suprafața antiderapantă este o modalitate excelentă de a le preveni.

Perdea pentru duș

Dacă ai un duș cu paravan de sticlă, nu ai nevoie de o astfel de perdea în baie. Însă, dacă ai o cadă, o perdea pentru duș este mai mult decât necesară. În primul rând, nu permite apei să ajungă peste tot în baie și covorul tău rămâne mereu uscat. Îți protejează pardoseala din baie de apă în exces care poate provoca apariția mucegaiului și chiar de ochii celorlalți membri ai familiei, în cazul în care ajunge cineva în cameră, în timp ce tu faci duș.

Acestea sunt câteva din recomandările noastre în materie de accesorii utile în camera de baie. Toate cele menționate, dar și multe altele – un organizator pentru cosmetică, coșuri de gunoi, bureți și perii pentru duș, chiar și furtunuri și seturi sanitare pentru duș, le poți găsi atât în magazinul online Promstore, cât și în cele trei magazine fizice din mun. Chișinău. De aici îți poți lua toate obiectele necesare cu care să-ți accesorizezi camera de baie maxim util, dar și să obții un frumos decor pentru baie. Nu ezita să ne vizitezi și să descoperi întreaga gamă de produse care îți pot ușura considerabil viața

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button