fbpx

Ziua Independenței 2021: Cum va circula transportul public prin centrul capitalei?

În contextul manifestațiilor dedicate Zilei Independenței Republicii Moldova, transportul din capitală își schimbă orarul. Vineri, 27 august troleibuzele vor circula conform orarului de duminică.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
  • Rutele nr. 1, 5, 8 se vor deplasa în direcția sectorului Buiucani — de pe bd. Constantin Negruzzi pe str. Ciuflea, str. București, str. Alexei Șciusev, str. Mihai Viteazul, str. Columna, str. Henri Coandă, Piața Dimitrie Cantemir și în continuare pe traseele stabilite. Spre Botanica ele vor circula — de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Mitropolit Gavriil Bănulescu — Bodoni, str. 31 August 1989, str. Alexandr Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseele stabilite.
  • Ruta nr. 4 va merge spre Buiucani — de pe bd. Constantin Negruzzi pe str. Ciuflea, str. București și în continuare pe traseul stabilit, iar în direcția sectorului Botanica — de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt pe str. Mitropolit Gavriil Bănulescu — Bodoni, str. 31 August 1989, str. Alexandr Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.
  • Troleibuzele de pe ruta nr. 22 vor circula spre Buiucani — de pe bd. Dacia pe str. București, str. Alexei Șciusev, str. Mihai Viteazul, str. Columna, str. Henri Coandă, Piața Dimitrie și în continuare pe traseul stabilit. Spre Botanicaacestea se vor deplasa de pe str. Ion Creangă pe str. Vissarion Belinski, str. Vasile Lupu, str. Constantin Stere, str. Alexei Șciusev, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Mitropolit Gavriil Bănulescu — Bodoni, str. 31 August 1989, str. Alexandr Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.
  • Rutele nr. 30 și 31 vor merge de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Vasile Alecsandri, str. București, str. Alexandr Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseele stabilite
  • Ruta nr. 34 va circula spre sectorul Buiucani — de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Ciuflea, str. București, str. Alexei Șciusev, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, Piața Dimitrie Cantemir și în continuare pe traseul stabilit. În direcția sectorului Botanica se va deplasa de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Mitropolit Gavriil Bănulescu — Bodoni, str. 31 August 1989, str. Alexandr Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Regia transport electric Chișinău precizează că și pe 31 august vor exista modificări ale orarelor de circulație a troleibuzelor. Ca și de Ziua Independenței, acestea se vor deplasa conform graficului de duminică, însă deocamdată nu se cunoaște dacă vor fi redirecționate.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button