fbpx

„Vom urgenta plecarea persoanelor toxice din sistem”. Un polițist de frontieră, dat afară după ce ar fi încercat să-și corupă un coleg

Un polițist de frontieră ar fi încercat în afara orelor de muncă să-și corupă un coleg, pentru a înceta documentarea unor persoane implicate într-o tentativa de contrabandă. Ulterior, acesta a fost demis din funcție. Anunțul a fost făcut marți, 30 noiembrie de către șeful Poliției de Frontieră (IGPF), Rosian Vasiloi, pe pagina sa de Facebook.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Ieri am semnat concediere din funcția publică cu statut special, ca urmare a unei sancțiuni disciplinare și țin să scriu despre acest fapt, pentru a aminti despre intoleranța față de corupție și neprofesionalism. Unul din angajații sectorului poliției de frontieră a Direcției Regionale Nord fiind în afara orelor de serviciu, și-a permis să intervină și să ceară polițistului de frontieră, aflat în exercițiul funcției, încetarea documentării persoanelor implicate în tentativa de contrabandă”, scrie șeful IGPF.

Potrivit lui Rosian Vasiloi, colegul corupătorului nu s-a lăsat influențat.

„Ceea ce mă bucură, este faptul că colegul, care documenta cazul, nu s-a lăsat influențat și a pus în capul mesei legea. Anume astfel de angajați integri, vor fi susținuți și promovați. În continuare, personal și susținut de colegi, vom identifica persoanele toxice și fiți siguri, vom urgenta plecarea acestora din sistem”, se mai arată în mesaj.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button