fbpx

Voia să fie îmbrățișată mai repede. O fetiță, adusă pe lume în timp ce medicii o transportau pe mămica ei la spital

Duminică, 8 noiembrie, medicii de pe ambulanță au asistat la nașterea unei micuțe. Mămica ei a solicitat Urgența, acuzând dureri abdominale și contracții. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totul s-a întâmplat în raionul Hîncești. Apelul la serviciul 112 a parvenit la ora 18:49, iar doctorii au intervenit în 10 minute. În timp ce transportau pacienta la maternitate, însă, s-a declanșat nașterea.

Femeia de 32 de ani a adus pe lume o fetiță sănătoasă, cu greutatea de 3 kg. Mama și fetița au fost transportate în stare satisfăcătoare la Maternitatea din cadrul Spitalului Raional Hîncești pentru a primi îngrijirile medicale corespunzătoare.

Conform Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească (CNAMUP), timp de trei zile au parvenit 6058 de chemări ale ambulanței. La spitalele din țară au fost transportați 2224 de pacienți, fiind deservite 1048 de urgențe cardiologice, 766 – neurologice, dar și 1382 de solicitări cauzate de urgențe respiratorii. La fel, 26 de persoane au fost preluate de ambulanțe în urma accidentelor.

Articole asemănătoare

Back to top button