fbpx

Vladimir Andronachi, soția sa și juristul de încredere al familiei, puși sub învinuire în dosarul „furtul miliardului”. A fost emis mandat de arestare

Vladimir Andronachi, soția sa și juristul de încredere al familiei au fost puși oficial sub învinuire în dosarul „furtul miliardului”. Anunțul a fost făcut de Procuratura Generală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Procuratura Anticorupție (PA) de comun cu Serviciul de Informații și Securitate (SIS) au efectuat joi, 23 septembrie, percheziții la mai multe adrese, printre care și la domiciliul fostul deputat al Partidului Democrat din Moldova (PDM) Vladimir Andronachi în dosarul „frauda bancară”.

În rezultatul acțiunilor de urmărire penală procurorii au ridicat suporturi electronice, documente, bani, precum și alte obiecte relevante pentru anchetă.

Reprezentanții Procuraturii anunță că pe numele fostului deputat a fost emis un mandat de arestare în contumacie, fiind anunțat și în căutare internațională. Soția și juristul acestuia sunt cercetați în libertate, având interdicția de părăsire a țării.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button