fbpx

video | Un om de afaceri din Rusia susține că „palatul lui Putin” îi aparține. „Vă voi invita să admirați frumusețea de acolo”

Arkadii Rotenberg, un om de afaceri din Federația Rusă, susține că „palatul lui Putin” îi aparține lui. Acesta a relatat că acolo urmează să fie construit un hotel, iar peste câțiva ani „îi va invita pe toți să admire frumusețea locului”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Declarațiile au fost făcută într-un interviu pentru canalul de Telegram Mash, care, potrivit portalului Insider, ar avea legătură cu administrația prezidențială de la Moscova.

Arkadii Rotenberg a precizat că a cumpărat teritoriul câțiva ani în urmă, iar complexul care se construiește va fi un hotel. Acesta a adăugat că a decis să facă publică povestea din cauza scandalului ce a izbucnit după investigația „Palatul lui Putin”, realizată de echipa lui Alexei Navalnîi.

Menționăm că, potrivit portalului Insider, redactorul-șef, director și coproprietar al publicației Mash – Maxim Iksanov – cel care a filmat un reportaj despre „palatul lui Putin”, ar locui într-o casă care îi aparține unui apropiat a lui Vladimir Putin și ar avea legătură cu administrația de la Kremlin.

Amintim că clipul opozantului rus Alexei Navalnîi a fost publicat pe 18 ianuarie și a stârnit o mulțime de reacții printre internauți. Filmul a adunat peste 103 mln de vizualizări pe YouTube, iar numărul este în creștere.

Potrivit investigației, suprafața palatului este de peste 17.000 de metri pătrați și se află la malul Mării Negre, în apropierea orașului Gelendzhik din Federația Rusă.

Clădirea ar fi un „stat în stat”, este cel mai securizat loc din Rusia și reprezintă „cel mai mare secret” al lui Vladimir Putin – se arată în investigație.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button