fbpx

video | Un minor din raionul Căușeni, sechestrat și bătut de miliția transnistreană. Ar fi fost confundat cu o altă persoană

Un minor în vârstă de 15 ani din satul Hagimus, raionul Căușeni a fost sechestrat și bătut de către colaboratorii structurilor ilegale din regiunea transnistreană vineri, 20 ianuarie, în jurul orei 16:00, transmite zonadesecuritate.md.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Adolescentul s-ar fi îndreptat spre casă după un antrenament de la sala de sport, pe care o frecventează în orașul Bender, Tighina, ce se află la câteva minute distanță de satul Hagimus.

Din spusele mamei, la ieșire din sediul unde se află sala, fiul său ar fi fost luat la întrebări de către mai multe persoane îmbrăcate în civil ce aveau un comportament agresiv. Minorul speriat și a încercat să se îndepărteze de ei, însă în întâmpinare veneau alte două persoane, una dintre care avea în mână o armă, atunci tânărul s-a oprit, iar cei care îl urmăreau au încercat să-l bage cu forța într-o mașină civilă.

În momentul în care minorul era forțat să intre în mașină, prietenii băiatului, care ieșeau la fel de la sala de sport, au reușit să filmeze momentul reținerii, aceștia au anunțat familia și Inspectoratul de Poliție a Republicii Moldova din Bender.

Articole asemănătoare

Back to top button