fbpx

video | Un hipnotizor se va ocupa de problema maidanezilor din Bălți. „Va influența starea psihologică a câinilor”

Un hipnotizor se va ocupa de problema maidanezilor din Bălți. Anunțul a fost făcut în cadrul ședinței Consiliului Municipal de către Iurii Hmarnîi, șeful interimar al Direcției reparații și construcții drumuri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit responsabilului, specialistul va influența psihologic animalele, astfel încât ele să poată fi prinse mai ușor. Metoda inedită de soluționare a problemei a stârnit zâmbetele aleșilor locali din capitala de nord.

„De azi, trei oameni, dintre care unul care știe să hipnotizeze, se vor ocupa de prinderea câinilor vagabonzi. Nu este o anecdotă, el îi va influența psihologic și vor fi capturați mai ușor”, a spus Hmarnîi în cadrul ședinței.

Ulterior, însă, oficialul a declarat pentru presa locală că a fost o glumă și el nu este vinovat dacă cineva nu a înțeles-o. Acesta a precizat că nu știa cum să se exprime corect pentru a numi persoana care are grijă de starea psihologică a patrupezilor. Totodată, potrivit lui Hmarnîi, presupusul hipnotizor a prins deja cel mai agresiv animal vagabond.

Vedeți mai jos declarația făcută de oficial la minutul 11:00.

Articole asemănătoare

Back to top button