fbpx

video | Un bărbat a fost atacat pe o stradă din sectorul Buiucani al capitalei. Trei minori i-ar fi sustras două lănțișoare și telefonul mobil

În dimineața de 7 ianuarie, un bărbat de 35 de ani a fost atacat de trei indivizi, care – aplicând forța fizică – l-au deposedat de mai multe bunuri. Victimei i-a fost sustras telefonul mobil, un lănțișor cu pandativ din aur și un lănțișor din argint, suma totală a prejudiciului fiind estimată la 9600 de lei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Incidentul a avut loc pe strada Ion Creangă din capitală. La fața locului au intervenit polițiștii sectorului Buiucani. În urma măsurilor speciale de investigație, au fost identificați trei suspecți. Ei s-au dovedit a fi minori cu vârstele de 16 și 17 ani.

Indivizii au fost escortați la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual penale, aceștia și-au recunoscut vinovăția, declarând că ar fi vândut bunurile sustrase. Actualmente, indivizii sunt cercetați penal pentru jaf. Conform legislației, ei riscă cel mult șapte ani de pușcărie.

Articole asemănătoare

Back to top button