fbpx

video | „Sunteți gimnastă, de-atât de tare v-ați crăcit?” Un jurnalist i-a dedicat versuri deputatei care le-a dorit sorocenilor „Fericiun Crecit”

Jurnalistul Pavel Morozan i-a dedicat versuri Allei Pilipețcaia după ce deputata le-a dorit sorocenilor „Fericiun Crecit”. Acesta a îndemnat-o să deschidă abecedarul în noul an.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tânărul a ironizat gafa oficialei și chiar a schimbat puțin unele cuvinte din poezia sa, astfel încât să se asemene cu modul în care a pronunțat Pilipețcaia fraza devenită virală. Totuși, nu toți urmăritorii săi au rămas încântați de dedicație, unii dintre ei criticând mesajul transmis de Pavel.

Amintim că, de Crăciun pe rit nou, Alla Pilipețcaia a ținut un discurs la Festivalul obiceiurilor și tradițiilor de iarnă organizat la Soroca. După ce le-a dorit „Fericiun Crecit” localnicilor, deputata a fost luată peste picior pe rețelele de socializare, iar vestea despre gafa ei a ajuns chiar și în presa română. Ulterior, parlamentara a spus că nu vede nimic tragic și că a avut emoții, iar Igor Dodon a declarat că „este bravo că a încercat”.

Vedeți mai jos filmulețul realizat de Pavel Morozan.

Articole asemănătoare

Back to top button