fbpx

video | Și-au împărțit pumni și picioare, s-au tras de păr, iar mai apoi s-ar fi împăcat. Două eleve din capitală s-au bătut chiar la liceu

Două eleve din capitală s-au bătut la școală. Imaginile surprinse de un martor ocular au fost transmise presei, acesta menționând că totul s-a întâmplat pe 5 noiembrie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cazul a avut loc la Liceul „Vasile Lupu”. Potrivit persoanei care a filmat, administrația școlii ar fi interzis părinților să se adreseze la Poliție, relatează point.md. Pe de altă parte, reprezentanții instituției de învățământ neagă informațiile despre această interdicție.

Aceștia au relatat pentru sursa citată că incidentul a fost discutat cu părinții fetelor, iar cu minorele a discutat psihologul. Potrivit lor, mama uneia dintre fete a spus că va apela la Poliție doar dacă conducerea instituției nu va lua măsuri.

La fel, potrivit reprezentantei liceului, Irina Silvestru, cele două eleve care s-au bătut s-ar fi împăcat. Asta după ce una dintre ele și-a cerut scuze de la cealaltă pentru ce s-a întâmplat.

Articole asemănătoare

Back to top button