fbpx

video | Scandal într-un maxi-taxi din capitală: Doi bătrâni au înjurat șoferul pentru că nu le-a permis să circule cu bagaj

Doi bătrâni au făcut scandal într-un maxi-taxi după ce șoferul nu le-a permis să circule cu bagaj. Aceștia s-au dat în spectacol și l-au înjurat pe conducătorul vehiculului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Scena a fost filmată de martori, iar filmulețul publicat pe rețelele de socializare. Din video observăm cum cei doi se așează, iar femeia ar fi indignată de ceva.

Șoferul îi spune să dea jos căruciorul și cutiile pe care le are și încearcă să mute locul lor. Femeia intervine și conținutul acestora se împrăștie.

Necunoscuta se apucă să adune ce a căzut din cutii și înjură șoferul, iar bărbatul zice că va merge la director și îi va spune ca conducătorul microbuzului să fie concediat pentru că i-ar fi cauzat prejudiciu. Totuși, el se hotărăște să coboare, însă femeia îl oprește.

În conflict se implică și alți pasageri, care încearcă să convingă șoferul să pornească din loc. Conducătorul vehiculului le explică oamenilor că bagajul trebuia pus în spate și achitat, iar cei doi l-ar fi așezat peste picioarele altei pasagere. Acesta scoate telefonul și filmează ce se întâmplă în salon, iar femeia, văzând asta, îi arată fundul.

Atenție, urmează limbaj licențios.

 

Articole asemănătoare

Back to top button