fbpx

video | S-a tamponat într-o mașină, dar și-a continuat drumul de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. Șoferul era mort de beat

Un bărbat mort de beat și-ar fi tamponat vehiculul într-un automobil parcat neregulamentar, iar apoi și-a continuat drumul de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. Incidentul s-a petrecut la Bălți.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform Inspectoratului General de Carabinieri (IGC), un automobil de marcă Volkswagen s-ar fi lovit lateral un automobil care era parcat neregulamentar. Incidentul a avut loc luni, 12 decembrie, pe strada Kiev din municipiul Bălți.

Impactul a fost observat de un echipaj de carabinieri care executa serviciu în acea zonă. Potrivit IGc, șoferul a plecat de la locul accidentului, însă la scurt timp carabinierii l-au reținut, constatând că la volan se afla un bărbat de 44 de ani, care era sub influența băuturilor alcoolice.

La fața locului a fost solicitat un echipaj de poliție pentru documentare, iar în rezultatul testării cu aparatul Drager, s-a stabilit o concentrație de alcool în aerul expirat de 1, 44 mg/l.

Bărbatul a fost înlăturat imediat de la volan, iar automobilul a fost ridicat și transportat la parcarea specială.

Articole asemănătoare

Back to top button