fbpx

video | Poliția, despre protestul din fața PG: Comportament inadecvat, intenții de destabilizare și blocarea accesului în clădire

Poliția Republicii Moldova informează că protestul de pe bd.Ștefan cel Mare și Sfânt 73, unde se află sediul Procuraturii Generale, nu se desfășoară în conformitate cu Legea nr. 26 cu privire la întruniri și Dispoziția Comisiei pentru Situații Excepționale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit oamenilor legii, protestatarii „au dat dovadă de un comportament neadecvat, manifestând intenții de destabilizare și blocând accesul în clădire”.

„Forțele de ordine aflate la menținerea ordinii și securității publice, de nenumărate ori au somat participanții să renunțe la acțiunile lor, însă aceștia au manifestat un comportament agresiv și nesubordonare. Acțiunile organizatorilor și a participanților vor fi documentate de către organele de drept.

Poliția repetat face apel către organizatori și participanții la acțiune să respecte legislația în vigoare, să-și exercite dreptul la libera exprimare pe cale pașnică, să se conformeze indicațiilor oamenilor legii și restricțiilor impuse de autorități”, informează oamenii legii.

Articole asemănătoare

Back to top button