fbpx

video | Planurile unui tânăr care ar fi verificat și fotografiat ascunzișurile unde erau plasate droguri au fost zădărnicite. Oamenii legii au ridicat substanțe narcotice în valoare de 300.000 de lei

Inspectorii de patrulare și carabinierii au observat la intersecția str. Cuza Vodă și Grenoble un tânăr ce manifesta un comportament suspect. Ei au stabilit că acesta verifica ascunzișurile unde erau plasate drogurile, iar apoi le fotografia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La fața locului a fost solicitată grupa operativă a inspectoratului Botanica și ofițerii de investigație a grupei specializate, pentru documentarea cazului. Ofițerii au stabilit identitatea tânărului. Acesta are 24 ani, este locuitor al capitalei, iar asupra lui a fost depistat un pachet cu masă vegetală cu miros specific.

În total, bănuitul le-a arătat polițiștilor șase ascunzișuri cu droguri. Forțele de ordine au ridicat circa 750 de grame de marijuană din ele, iar la domiciliul bărbatului au fost găsite încă 29 de pachete învelite în bandă adezivă, care conțineau substanțe narcotice de tip MDMA, amfetamină și marijuană, acestea fiind expediate la expertiză.

Valoarea drogurilor ridicate de forțele de ordine se estimează la 300.000 lei. Tânărul a fost plasat în arest pentru 30 de zile, iar dacă vina îi va fi demonstrată, el riscă până la 15 ani de pușcărie.

Articole asemănătoare

Back to top button