fbpx

video | Patru stații de alimentare din țară, atacate de tineri înarmați. Pagubele se estimează la 170.000 de lei

Timp de o lună, patru stații alimentare a mașinilor din țară, dintre care trei amplasate în mun. Chișinău și una în raionul Strășeni. Infracțiunile au fost comise de persoane înarmate, deghizate, cu măști și haine negre.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Primul caz a avut loc în sectorul Rîșcani al capitalei, fiind sustrase 38.900 de lei. Au urmat alte trei atacuri tâlhărești, iar suma totală a pagubelor se estimează la 170.000 de lei.

În urma investigațiilor întreprinse, oamenii legii au identificat suspecții. Aceștia s-au dovedit a fi trei tineri cu vârste cuprinse între 20 și 24 de ani, originari din raioanele Călărași și Rezina.

La domiciliile acestora au fost efectuate percheziții, fiind depistate și ridicate mai multe bunuri care ar fi fost folosite în timpul comiterii infracțiunilor. Ca urmare, suspecții au fost reținuți pentru 72 de ore.

Actualmente, se întreprind acțiuni de urmărire penală și măsuri speciale de investigație. Oamenii legii urmează să întărească baza probatorie și să stabilească dacă indivizii nu ar fi participat și la comiterea altor infracțiuni.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button