fbpx

video | Părinții unui bebeluș acuză medicii de malpraxis după ce pruncul lor s-a născut mort. Ce spun doctorii?

Un cuplu din capitală acuză medicii de malpraxis după ce bebelușul lor s-a născut mort. Părinții spun că micuțului nu i s-ar fi făcut proceduri de resuscitare atunci când a venit pe lume.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totul s-a întâmplat la maternitatea nr. 2, unde mama copilului a venit după ce i s-a început travaliul. Aceasta declară că după examinare nimeni nu i-ar fi comunicat cum se simte bebelușul, ea fiind ignorată, iar medicii spunând că „precis nu naști astăzi”. Ea mai povestește că simțea cum se mișcă copilul în burtă și a decis să nu plece acasă, iar când a fost examinată a doua oară, medicul nu mai auzea inima micuțului.

Părinții au rugat medicii să facă operație cezariană, dar li s-ar fi spus „Ei ce să te mai tai și pe tine să te ucid?”, relatează Publika. Pe de altă parte, obstetricianul declară că femeii i s-a comunicat imediat după internare că poartă sub inimă un prunc decedat. Totodată, doctorii spun că pe parcursul sarcinii pacienta a primit un tratament contra unei maladii care i-a afectat rinichii, așa că, presupun ei, ar putea fi vorba de o infecție.

Potrivit sursei citate, rezultatele decesului copilului vor fi gata într-o lună. În același timp, familia declară că va merge în instanță pentru a-și face dreptate.

Articole asemănătoare

Back to top button