fbpx

video | „Ne amăgește. Sus Maia Sandu!”. O femeie, supărată că nu a primit banii care i-ar fi fost promiși de oamenii lui Șor

În ultimele săptămâni, simpatizanții Partidului Șor organizează demonstrații antiguvernamentale în centrul Capitalei. Deși există mai multe constatări că oamenii sunt aduși organizat și remunerați ca „să-şi manifeste atitudinea civică”, reprezentanţi ai Partidului Şor au negat vehement că plătesc oamenii ca să protesteze. Cotidianul a surprins o femeie care se plânge că nu a primit banii care i-ar fi fost promiși. Ea spune că „Șor ne amăgește”. După ce „a înțeles cum stau lucrurile”, manifestanta spune că a venit să strige „Sus Maia Sandu”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Femeia este frustrată că a protestat timp de două săptămâni și nu a primit niciun ban.

„Ne-a amăgit. Șor ne-o amăgit. Nu ne-au dat nicio copeică. Am vândut și telefonul (…) Au spus că cumpără de mâncare, plătesc drumul și dau 400 de lei, dar nu ne-au dat nimic (…) Sunt flâmândă. Am dat telefonul la Lombard (n.r: casă de amanet) (…) Organizatorii împart banii între ei (…) Am înțeles care e treaba și vin să strig „Sus Maia Sandu”, pentru că ea vrea adevărul”, ne-a spus femeia venită la protestul organizat de Partidul Șor.

Amintim că Inspectoratul General al Poliției (IGP) a informat că mai mulți tineri care au fost prezenți la protestul de duminică, 26 octombrie, s-au prezentat la locul întrunirii revoltați că nu au primit banii promiși pentru prezența la manifestație.

Articole asemănătoare

Back to top button