fbpx

video | Mai bine mai târziu decât niciodată. Procurorii au reținut posibilul comanditar al unui omor comis acum 10 ani

Ofițerii Inspectoratului Național de Investigații, în comun cu procurorii PCCOCS, au reținut posibilul comanditar al unui omor comis acum 10 ani, în localitatea Varnița, asupra unui om de afaceri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bănuitul s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 64 ani, originar din Bender, care în prezent este plasat în izolator. Cauza penală în privința acestuia a fost finalizată și expediată în instanța de judecată.

Menționăm că, în perioada anului 2009, învinuitul ar fi comandat omorul fostului partener de afaceri, cu scopul preluării unor acțiuni de la o întreprindere pe care anterior o gestionau împreună. În vara anului 2009, executorii, în momentul în care victima s-a apropiat de casă cu automobilul personal, au efectuat împușcături în direcția acestuia.

Victima a rezistat leziunilor, a părăsit automobilul și a fugit. Făptașii, însă, l-au ajuns din urmă și i-au aplicat o lovitură cu un cuțit în regiunea inimii, ceea ce a provocat decesul victimei, la locul faptei.

Pe parcursul urmăririi penale, față de învinuit a fost aplicat arestul preventiv. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă închisoare de la 15 la 20 de ani sau detențiune pe viață.

Acțiunile de reținere au avut loc cu sprijinul ofițerior de la BPDS „Fulger”. Urmărirea penală continuă, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în comiterea infracțiunii.

Articole asemănătoare

Back to top button