fbpx

video | Luminițele multicolore „s-au prins în horă” în centrul capitalei. Bradul din PMAN a fost inaugurat aseară

Luminițele din centrul capitalei „s-au prins în horă”. Oficial, aseară a fost dat start sărbătorilor de iarnă în țară, iar beculețele care înfrumusețează localitățile din Moldova își „vor continua dansul” până la mijlocul lui ianuarie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Inaugurarea bradului a fost asistată de zeci de Crăciunei, Crăciunițe, îngerași, zâne, urși, tigri, dar și alte personaje din basme și animăluțe care au venit să întâmpine sărbătoarea. Cei mai entuziasmați au fost picii, care ne-au mărturisit că sunt încântați de brăduț, de luminițe, dar și ne-au dezvăluit cel mai mare secret al lor – ce vor să le aducă Moș Crăciun.

ZUGO i-a luat la întrebări și pe maturi, care au fost la fel de încântați ca și micuții. Ei ne-au spus că le place pomul din PMAN și că se simte atmosfera de sărbătoare.

Mai multe aflați din reportajul de mai jos.

Potrivit primarului general al capitalei, nu s-au făcut încă toate calculele pentru a stabili suma totală care s-a cheltuit pentru organizare, dar, referindu-se la municipalitate, Ion Ceban a estimat că au fost plătiți aproximativ 3 milioane de lei pentru eveniment.

Articole asemănătoare

Back to top button