fbpx

video | Litvinenco afirmă că Plahotniuc s-ar afla în Cipru: Politic nu influențează, dar anumite interese ale lui mai persistă

Ministrul Justiției Sergiu Litvinenco afirmă că Vladimir Plahotniuc s-ar afla la moment în Ciprul de Nord. Oficialul nu crede că fugarul influențează din punct de vedere politic, însă „anumite interese ale lui mai persistă”. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Freedom” de la TV8.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Litvinenco a menționat și despre alți fugari din țara noastră, referindu-se la demersurile care se realizează în vederea extrădării acestora. Potrivit ministrului, se cunoaște locul oficial de aflare a fiecărui individ.

„Veaceslav Platon în Regatul Unit, Ilan Șor în Israel. Așteptăm deciziile instituțiilor statului Israel, noi am făcut demersurile necesare și așteptăm… Sunt lucruri care în unele cazuri depinde de noi, în altele nu(…) În unele cazuri lucrurile se mișcă mai repede, în altele mai încet”, a declarat oficialul.

Litvinenco a adăugat că instituțiile statului întreprind toate măsurile necesare pentru ca fugarii din R. Moldova să poată fi aduși acasă și judecați potrivit legislației.

Articole asemănătoare

Back to top button