fbpx

video | Igor Dodon se laudă cu lecturile sale și-i recomandă Maiei Sandu o carte: „Învață să te folosești de dușmani”

„Liderul fără titlu” sau „Genii și puterea”, două dintre titlurile de carte pe care Igor Dodon le-a menționat într-o nouă ediție a vlogului său. Fostul președinte s-a lăudat cu mai multe cărți pe care le deține în biblioteca personală și i-a recomandat actualei președinte, Maia Sandu, să citească cartea „48 de legi a puterii”, care ar conține niște reguli de comportament pentru lideri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„O carte foarte bună „48 de legi a puterii”. Am citit-o de cinci, șase sau șapte ori, acă nu mai mult. V-o recomand. Iată un lucru foarte bun, l egea numărul doi: Nu avea încredere nelimitată în prieteni. Învață să te folosești de dușmani. Iar Dacă nu aveți dușmani, găsiți o modalitate să vi-i faceți”, a subliniat Igor Dodon citind din carte.

Sau încă o lege interesantă, numărul 22: Folosiții tactica capitulării, faceți capitularea un instrument de luptă cu oponenții”. Recomand inclusiv noului președinte să citească cartea”, a spus Igor Dodon într-o nouă ediție „Președintele Răspunde”.

„Recomand inclusiv noului președinte să citească cartea”, a subliniat Dodon.

Totodată, fostul șef de stat a declarat că este dispus să ofere cărțile din biblioteca sa cu împrumut.

ZUGO menționează că mandatul de președinte al lui Igor Dodon a încetat la 24 decembrie curent, zi în care a fost învestită în funcție noua șefă a statului, Maia Sandu.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button