fbpx

video | Gențile lăsate fără supraveghere sunt o pradă ușoară pentru hoți. O femeie din capitală a fost jefuită în timp ce aștepta în gară

Un bărbat în vârstă de 58 de ani, originar din Cernăuți, a fost reținut de polițiștii din capitală, fiind suspectat de comiterea unui furt. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pe 23 noiembrie, Inspectoratul de Poliție al sectorului Râșcani a fost alertat de către o femeie în vârstă de 42 de ani, care a comunicat că, în timp ce se afla în sala de așteptare din incinta Gării Auto Nord, i-a fost sustrasă geanta în care avea un laptop de model „HP 255 G4” și un router Wi-Fi.

Victima le-a mai spus oamenilor legii că își lăsase geanta pentru câteva minute fără supraveghere, iar când a revenit nu a mai găsit-o. Polițiștii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere, care au surprins momentul furtului. Prejudiciul cauzat a fost estimat la suma de 5300 de lei.

Astfel, în urma acțiunilor de investigație și urmărire penală, individul a fost localizat și reținut, fiind escortat la inspectorat pentru audieri. Acesta și-a recunoscut vinovăția, iar bunul sustras a fost găsit de polițiști la domiciliul suspectului pe care acesta îl închiria.

Bărbatul este cercetat pentru furt, infracțiune care, conform legislației penale, se pedepsește cu amendă în mărime de la 32.500 de lei la 67.500 de lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la patru ani.

Articole asemănătoare

Back to top button