fbpx

video, foto | Un bărbat a fost reținut, după și-ar fi șantajat fosta iubită cu imagini indecente. Cerea 150.000 de lei în schimb

Un bărbat a fost reținut, după ce și-ar fi șantajat fosta parteneră cu publicarea unor imagini ce o surprind în ipostaze intime în schimbul sumei de 150.000 de lei. Mai mult, acesta ar fi amenințat femeia și cu expedierea fotografiilor către rude. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Poliției, suspectul în vârstă de 54 de ani ar fi șantajat femeia timp de două săptămâni prin intermediul aplicației „Viber”. Acesta ar fi solicitat suma de 150.000 de lei în schimbul imaginilor video. Victima, în vârstă de 35 de ani s-a adresat forțelor de ordine, depunând o plângere.

Astfel, în urma acțiunilor întreprinse de polițiști și procurori, bărbatul suspectat de șantaj a fost reținut chiar în momentul în care urma să ridice banii extorcați de la victimă, în regiunea unei păduri din municipiul Bălți.

În urma percheziției automobilului acestuia, polițiștii au depistat și ridicat bani în sumă de 100.000 de lei și 2500 de euro, lăsați în ascunziș de сătre femeie. De asemenea, a fost ridicat și telefonul mobil prin intermediul căruia suspectul ar fi expediat mesajele însoțite de șantaj.

Bărbatul riscă închisoare de la 7 la 10 ani și amendă de la 92.500 la 117.500 de lei.

Foto: Poliția
Foto: Poliția

Articole asemănătoare

Back to top button