fbpx

video | Fosta asistentă personală a lui Plahotniuc, dezvăluiri despre experiența sa: El vedea talentul în oameni, te motiva să crești

Xenia Piciughin, tânăra care a muncit ca asistentă personală pentru Vlad Plahotniuc, a relatat în cadrul unui interviu „Fără Protocol” cu Dorin Galben cum a fost acea experiență și cum a ajuns să lucreze la unii dintre cei mai influenți oameni din țară.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Xenia a fost mai întâi administratoare la clubul de noapte al lui Gabriel Stati, apoi secretară la tatăl milionarului, Anatol. Ulterior, după ce și-a dat demisia, ea a fost angajată ca asistentă personală de Plahotniuc, iar mai apoi a devenit coordonator PR.

„Am fost asistenta personală a lui Plahotniuc timp de nouă luni, după care am fost avansată în funcția de coordonator PR, aia era perioada în care noi mai mult zburam decât mergeam. Era o perioadă foarte încărcată fizic, emoțional. Lucram până la trei dimineața și mai târziu. Era foarte multă lume la acea oră în birou. Noi glumeam că trebuie să pună semafoare, pentru că se lovea om de om, la câte persoane stăteau să intre la Vlad Plahotniuc la întrevedere”, a relatat aceasta.

Xenia Piciughin a adăugat că în prima perioadă nu îi era greu să lucreze pentru Vlad Plahotniuc, ci era complicat mediul de acolo

„Era super competitiv, concurență. Lucrau foarte multe femei pentru el, cel puțin la început în funcția de asistentă. Erau de gradul întâi, doi, trei. Eu eram asistentă de gradul întâi. Asistentele de gradul întâi aveau grijă de agenda lui Vlad Plahotniuc, programul, întrevederile, deplasările. Cele de gradul doi erau fetele care făceau cafea, iar de gradul 3 aveau grijă de invitați, îi întâlneau și petreceau”, a povestit Xenia.

Interviu de angajare s-a desfășurat cu Vlad Plahotniuc. Tânăra spune că au vorbit foarte mult despre cărți și era impresionată de cantitatea de volume pe care Plahotniuc le-ar fi citit.

„Era foarte înțelegător, deschis, transparent. Noi vedeam părțile lui bune, am interacționat mai mult cu partea lui umană, partea bună. El vedea talentul în oameni, știa să extragă tot ce-i mai bun, te motiva să crești în modul lui foarte dur și puternic”, a relatat Xenia.

Vezi continuarea interviului mai jos.

Articole asemănătoare

Back to top button