fbpx

video | Fabricarea dosarului pe numele lui Gheorghe Petic: Cum o femeie ar fi fost instruită să vorbească despre o falsă tentativă de viol

SIS a publicat imagini video din cadrul fabricării dosarului pe numele lui Gheorghe Petic, de către Direcția Operativă nr. 5 din cadrul MAI. În imagini se observă o femeie care ar fi fost instruită cum să vorbească despre o falsă tentativă de viol.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vezi și: „Sunt fericit”. Gheorghe Petic, după reținerea celor șase actuali și foști angajați ai MAI: Urmează lucruri ca în filme. Fiți pe fir

În videoclip se aude cum femeia discută cu cineva la telefon despre cum ar fi avut loc o tentativă de viol. De asemenea, acesteia i s-ar fi explicat cum să folosească niște pastile și o injecție.

Amintim că cazul lui Gheorghe Petic, activist al Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, locotenent-colonel în rezervă, a devenit unul dintre cele cu cea mai mare rezonanță din anul 2019.

După ce a făcut dezvăluiri despre schemele de contrabandă de la vamă, împotriva sa a fost deschis un dosar despre viol. Au urmat nouă luni de închisoare și decizia Curții de Apel de a transmite cazul spre reexaminare. Petic a fost eliberat în sala de judecată.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button