fbpx

video | Ea – fără permis, el – taximetrist. Ambii au fost prinși șofând pe străzile capitalei în stare de ebrietate avansată

O șoferiță și un taximetrist au fost prinși în weekend în tip ce șofau fiind în stare de ebrietate avansată. Mai mult, femeia nu deține permis de conducere.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ambele cazuri au fost înregistrate în sectorul Botanica al capitalei. Potrivit oamenilor legii, duminică dimineață, aproximativ la ora 06:45, pe bulevardul Decebal a fost stopat un automobil de marcă Toyota, condus de o femeie.

La solicitarea de a prezenta careva acte de identitate, aceasta a refuzat, manifestând un comportament neadecvat. Fiind rugată să se deplaseze la Inspectoratul de Poliție Botanica pentru a fi identificată, individa a refuzat categoric.

Ca urmare, femeia a fost înlăturată forțat de la volanul mijlocului de transport, fiind condusă la Inspectorat. S-a stabilit că persoana are 21 de ani, iat testul alcoolscopic a indicat concentrația de 1.04 mg/l de alcool în aerul expirat.

Tot în weekend, polițiștii au observat cum o Toyota se deplasează neadecvat pe strada Grenoble. Mașina, care aparține unei firme de taxi, a fost oprită. La volan se afla un bărbat de 65 de ani, care în timpul verificării avea miros specific de alcool și comportament caracteristic stării de ebrietate.

Testul alcolscopic a stabilit concentrația de alcool de 1.11mg/l în aerul expirat. Șoferul a fost înlăturat de la volan, iar mașina – reținută la parcarea specială.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button