fbpx

video | Dublul omor de la Hiliuți: Ar fi fost bătuți cu o placă de metal din cauza banilor câștigați în cărți. Cine sunt reținuții

Poliția R. Moldova a prezentat detalii despre cazul celor doi tineri a căror trupuri neînsuflețite au fost găsite ieri în satul Hiliuți, raionul Fălești. Potrivit oamenilor legii, ambii tineri aveau antecedente penale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Una dintre victime avea statut de inculpat pe omor și tâlhărie, fiind reținut trei ani în urmă.

Igor Zglavuța, șeful Inspectoratului Național de Investigații, a precizat în cadrul unui briefing că, anterior, rudele unuia dintre tinerii decedați s-au apropiat la Poliție pentru a raporta dispariția acestuia.

Potrivit oamenilor legii, cele două victime ar fi avut neînțelegeri cu alte patru persoane. Conflictul între cele două părți s-ar fi iscat din cauza unei sume de circa 3000 de euro, câștigată de victime în cărți prin trișare. Victimele ar fi fost bătute în cap cu o placă de metal.

Poliția a reținut patru persoane, toate cu antecedente penale. Doi dintre ei sunt sportivi de performanță.

Amintim că corpurile neînsuflețite a doi bărbați de 25 și 26 de ani au fost descoperite în satul Hiliuți din raionul Fălești. Potrivit poliției, cadavrele aveau semne vizibile de moarte violentă, caracteristice maltratării. Cadavrele au fost găsite pe 4 noiembrie, la ora 13:50.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button