fbpx

video | „Din momentul când l-am lăsat, nu mai aveam poftă de viață”. Femeia care și-a abandonat bebelușul într-un bloc de la Buiucani povestește care sunt motivele faptei sale

Femeia care și-a abandonat bebelușul într-un bloc din sectorul Buiucani al capitalei a făcut mai multe dezvăluiri în cadrul emisiunii „Vorbește Moldova”. Aceasta a relatat că și-a lăsat copilul deoarece îi era frică de reacția societății.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ea spune că a aflat despre sarcină atunci când micuțul a făcut primele mișcări. Gravida a născut singură, acasă, iar alături dormea fetița ei mai mare. Un alt copil locuiește cu părinții ei, deoarece tânăra a venit la Chișinău să lucreze și să își aranjeze viața, iar apoi – potrivit ei – aceștia nu și-ar fi dorit să îl lase pe micuț să locuiască cu ea.

„Mai întâi s-au rupt apele și știam că gata, s-a pornit. Eram doar eu și fetița. Mă străduiam să reduc sunetul de la durere, să nu o trezesc și să nu audă vecinii. În cămin se aude foarte bine. Când strigi, e mai ușor. Sunt sunete normale pentru asta. Riscam, strângând dinții, cu mâinile în podea. Știam că acestea sunt durerile maxime și pot să dureze câteva ore. Și am născut. Știam că poate fi mort. Nu mă gândeam că mă doare sau cum mă simt eu. Într-o situație normală, un medic mă îngrijea pe mine, iar altul – copilul. Știam că asta trebuie să fac eu. Primele secunde știam că trebuie să îl învelesc să nu înghețe. Știa că trebuie să fiu tare, să fac ce am de făcut pentru dânsul”, a povestit tânăra.

Femeia a mai mărturisit că nu are o relație bună cu mama ei, care nu a înțeles-o și nu a ascultat-o niciodată, dar a atras atenție la ce vorbește lumea care a judecat-o, spunându-i „fă ce vrei, dar nu copii”. Aceasta a mai spus că primul său copil fost dorit de toată lumea, iar ceilalți doi nu sunt iubiți de nimeni în afară de ea, iar asta ar fi fost încă unul dintre motivele pentru care și-a abandonat micuțul.

„Tremurând, l-am scos, l-am sărutat pe frunte și l-am pus. De frică că voi fi observată, m-am panicat și nu l-am învelit. Voiam să îl las la spital, la călduț. Eu îmi dădeam seama că nu o să îl mai văd niciodată”, a mai relatat ea.

Acum, femeia își dorește cel mai mult să își întoarcă bebelușul și să rămână împreună cu micuții săi. Vedeți mai jos declarațiile ei.


Articole asemănătoare

Back to top button