fbpx

video | Declarațiile ambasadorului rus, Oleg Vasnețov, după ce a fost convocat la MAEIE

Oleg Vasnețov, Ambasadorul Federației Ruse la Chișinău, a făcut primele declarații după ce a fost convocat joi, 24 noiembrie, la Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE).

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Diplomatul rus a fost convocat în urma bombardamentului masiv asupra obiectivelor de infrastructură energetică din Ucraina, care a provocat perturbări grave în furnizarea curentului electric inclusiv în Republica Moldova.

Într-adevăr, astăzi am avut o discuție cu conducerea Ministerului Afacerilor Externe. Am discutat și subiecte despre relațiile bilaterale și despre evenimentele care au loc în Ucraina”, a declarat Vasnețov.

„Sperăm că suntem auziți. Deși spațiul informațional este umplut la ziua de azi cu jumătăți de adevăr știri și informații”, a mai adăgat ambasadorul în urma întâlnirii de la Minister.

Amintim că ministrul de externe Nicu Popescu a solicitat de urgență să fie convocat la MAEIE, ambasadorul rus în Republica Moldova, pentru a-i exprima protestul dur al țării noastre în legătură cu bombardarea țintelor din infrastructură civilă ucraineană ceea ce a creat penurie de electricitate.

Articole asemănătoare

Back to top button