fbpx

video | De Ziua Poliției, Usatîi a dăruit inspectoratului din Bălți 200.000 de lei. „Vor fi folosiți pentru sistemul Un Oraș Sigur”

De Ziua Poliției, Renato Usatîi a dăruit Inspectoratului din Bălți 200.000 de lei. Potrivit edilului capitalei de nord, banii vor fi cheltuiți pentru implementarea programului „Un oraș sigur”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oficialul a felicitat ofițerii și le-a dorit să-i însoțească mereu norocul, munca să le fie calmă, riscul minim, iar investigațiile să se finalizeze repede.  La fel, acesta a precizat că munca polițiștilor este importantă pentru fiecare cetățean.

„Munca poliției este foarte importantă pentru fiecare dintre noi. M-am gândit mult timp ce cadou să ofer inspectoratului din Bălți și am decis să dăruiesc un certificat în valoare de 200.000 de lei. Aceste fonduri vor fi utilizate pentru implementarea și dezvoltarea sistemului „Un oraș sigur”. Vorbim despre un pachet de software care va monitoriza online ordinea pe străzi. Sistemul va deveni un adevărat asistent al poliției și va facilita activitatea inspectorilor, iar locuitorii orașelor se vor simți în siguranță”, a spus Usatîi.

Articole asemănătoare

Back to top button