fbpx

video | Cu cagula în cap și extinctorul în mână. Doi minori ar fi jefuit o stație peco din capitală

Doi minori au jefuit o stație peco din sectorul Ciocana al capitalei. Tinerii au pătruns cu cagule în cap și cu un extinctor în mână. Tâlhăria s-a lăsat cu vătămări corporale pentru victime. Din fericire, imaginile au fost surprinse de camere de supraveghere, iar ulterior indivizii au fost reținuți.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Poliției, întâmplarea a avut loc în noaptea de 20 noiembrie. Cei doi indivizi au intrat cu cagule pe cap și au sustras în mod deschis din seif bani în sumă totală de 26.850 de lei.

Pe lângă suma de bani sustrasă, tâlhăria s-a lăsat cu vătămări corporale victimelor, dar și daune materiale considerabile pentru benzinărie.

Suspecții au fost identificați, reținuți și escortați la Inspectorat, pe data de 22 noiembrie, la două zile după incident. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vina, declarând că au cheltuit toată suma sustrasă.

Indivizii s-au dovedit a fi doi minori cu vârstele de 14 și 16 ani, originari din capitală, fiind cercetați penal pentru un șir de alte infracțiuni similare. Actualmente, bănuiții sunt plasați în arest pentru un termen de 30 de zile și sunt cercetați penal pentru ,,Tâlhărie”. Cei doi riscă închisoare de la 8 la 10 ani.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button