fbpx

video | Criuleni: Un tânăr, reținut după ce ar fi înjurat polițiștii. Rezultatul testării alcooscopice

Un tânăr de 22 de ani, originar din satul Mălăiești, raionul Criuleni, a fost încătușat după ce ar fi înjurat un echipaj de poliție. Ulterior, s-a depistat că acesta se afla în stare de ebrietate. Cazul a avut loc în noaptea de 10 mai.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Imaginile cu cele întâmplate au fost publicate de pe pagina de Facebook „Martor Ocular”. Potrivit autorului imaginilor, polițiștii ar fi dat jos șoferul motocicletei fără să testeze nivelul de alcoolemie și ar fi făcut uz de aparatul cu electroșocuri.

Natalia Golovco, ofițera de presă al Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP), relatează că în noaptea cu pricina, inspectorii INSP au observat o motocicletă care se deplasa haotic. Unul dintre oamenii legii a conectat sistemul luminos al girofarului, iar al doilea, fiind în afara automobilului de serviciu, a făcut semn cu bastonul de dirijare pentru a stopa motocicleta. În același timp, șoferul a încercat să ocolească echipajul de poliție, însă s-ar fi dezechilibrat și a căzut.

Oamenii legii s-ar fi apropiat de tânăr pentru a se asigura că acesta nu s-a accidentat, însă ar fi fost înjurați. Mai mult de-atât, tânărul de 22 de ani ar fi încercat să fugă de la fața locului. La rândul lor, polițiștii au decis să îi aplice cătușele.

În urma testării alcooscopice, s-a stabilit că aceasta avea o concentrație de alcool de 0.46 mg/l în aerul expirat, norma fiind de maximum 0,15 mg/l.

Cazul dat a fost înregistrat de IP Criuleni. Totodată, a fost înștiințat procurorul de serviciu al Procuraturii Criuleni.

Articole asemănătoare

Back to top button