fbpx

video | Crimă odioasă în sectorul Ciocana: O femeie și-ar fi înjunghiat concubinul, a dormit în altă cameră, iar mai apoi a alertat oamenii legii

În dimineața zilei de 01 ianuarie, polițiștii de la Ciocana au fost alertați prin intermediul Serviciului 112 de o femeie, care le-a comunicat că și-a depistat concubinul în vârstă 53 de ani fără suflare. La fața locului s-a deplasat grupa operativă, fiind solicitat și medicul legist.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În urma examinării cadavrului s-a constatat că decesul bărbatului a survenit în rezultatul unei plăgi aplicate cu un obiect ascuțit în regiunea inimii. Polițiștii au stabilit că suspecta locuia împreună cu concubinul, iar în timpul consumului de băuturi alcoolice între ei s-ar fi iscat un conflict. Ca urmare, femeia l-ar fi înjunghiat, iar pentru a ascunde fapta comisă, ar fi aruncat hainele cu care era îmbrăcat acesta, iar fi prelucrat rana cu iod și a mers la culcare în altă camera.

Suspecta, în vârstă de 59 de ani, a fost reținută pentru 72 de ore. Poliția a inițiat o cauză penală pentru „violență în familie”, care a cauzat decesul victimei, iar bănuita și-a recunoscut vina. Conform legislației, ea riscă până la 15 ani de pușcărie.

Articole asemănătoare

Back to top button