fbpx

video | Cine are dreptate? Un șofer a vrut să arate o persoană „pusă pe scandal”, în timp ce ar fi mers cu mașina pe trotuar: Reacțiile internauților

Situație bizară în Chișinău, după ce un șofer a publicat un video în care ar merge cu mașina pe un trotuar. Mai exact, însă, bărbatul a vrut să evidențieze o persoană „pusă pe scandal”, zice el, indignată ca acesta circulă în zona pietonilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Din imaginile video putem observa că acesta circulă pe un drum îngust, unde merg mai mulți pietoni și care este înconjurat de scaune pentru relaxare; mai mult – alături de acest drum poate fi văzut un carosabil – detalii ce ar demonstra că e vorba de o alee/stradă pietonală. Tot în video putem vedea, însă, că în zonă sunt parcate mai multe mașini.

Conducătorul auto a fost luat cu asalt de criticile internauților, care susțin că este vorba de o alee de pe strada Traian și că este inadmisibil să circuli acolo cu automobilul.

„Clar că e pusă pe scandal! Merge în loc amenajat pentru ea! E pieton! Hai să mergem și noi, pietonii, pe carosabil de rând cu mașinile. La ce bun mai sunt făcute trotuarele și aleele, dacă nici pe ele nu ești în siguranță?”, a comentat o internaută.

„Nu crezi că, totuși, e mai corect să parchezi undeva mai departe și să mergi un pic pe jos? Dacă orașul nu are o infrastructură bună, atunci poate sunt și alte soluții, decât sa deranjăm pietonii. Ce spui?”, a scrie altcineva.

„Stați liniștiți, nu am fost amendat. Undeva mai spre centru chiar am întrebat un echipaj unde pot parca. Mi-au spus: urcați si dvs. pe trotuar ca ceilalți. Până și poliția ințelege situația locurilor de parcare. Dar voi care vă credeți pietoni săriți calu’. Doar unii șoferi vor ințelege frustrarea mea, iar atitudinea unei femei pusă pe scandal o vor condamna”, a reacționat șoferul.

Pe de altă parte, acesta a fost susținut de alți internauți, menționând că conducătorul ar putea „să nu știe toate aleele”.

„A scris domnul într-un comentariu mai sus ca este oaspete la noi în țară. Nu are de unde să vă știe toate aleile. Dacă a greșit, explicați cu calm. Voi când mergeți într-o țară străină pentru prima dată, la sigur circulați cu mașina „așa cum scrie în carte””, a punctat una dintre internaute.

Video: chișinău.fail via Facebook

Articole asemănătoare

Back to top button