fbpx

video | Chișinău: Un câine, ieșit din ogradă pentru a-și întâmpina stăpânul, a fost atacat și sfâșiat de o haită de maidanezi

Un câine care ar fi ieșit din ogradă pentru a-și întâmpina stăpânul a fost imediat atacat și sfâșiat de o haită de câini maidanezi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cazul a fost relatat pe o rețea de socializare de către prorectorul Universității Tehnice a Moldovei, Dinu Țurcanu.

Potrivit acestuia, totul s-a petrecut în sectorul Buiucani al capitalei, în zona Moldexpo.

„Chișinău, ora 01.00, persoana revine acasă, deschide portița, iar în acel moment se aud câini care latră… reacționând la câinii vagabonzi, câinele stăpânului, iese în drum și imediat este gonit de zeci de câini fără stăpân, care în câteva minute pur și simplu îl omoară fără nici un motiv, cu atâta ură, pe un drum public luminat pe care circulă zilnic zeci de copii, zeci de elevi, sute de maturi, care în orice moment ar putea fi atacați de câinii străzii”, a scris Dinu Țurcanu, publicând și o înregistrare video.

Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional!

„De mai mulți ani deja se discută problema animalelor fără adăpost: discuții interminabile la care participă autorități și activiști pentru protecția animalelor, dar soluții eficiente care ar proteja viața oamenilor și a animalelor de companie pur și simplu nu există, iar problema devine an de an – mai complexă și mai periculoasă! Fiți prudenți pe străzi…”, a mai scris acesta.

Articole asemănătoare

Back to top button