fbpx

video | Cel mai tânăr candidat la Primăria Chișinău vorbește zilnic într-un vlog despre soluțiile orașului și activitatea electorală

Ion Bulgac, candidatul Coaliției pentru Unitate și Bunăstare (CUB) pentru funcția de primar al municipiului Chișinău, și-au făcut un obicei în a vorbi zilnic despre problemele capitalei și soluțiile la ele. În contextul alegerilor locale din 5 noiembrie, cel mai tânăr candidat la Primărie își ține urmăritorii în priză cu ultimele activități, soluții și idei din campania electorală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vezi și: Candidatul CUB la funcția de primar al capitalei promite un festival de mărimea UNTOLD: „Știm exact cum, cu cine și unde asta se poate întâmpla”

Și pentru că o comunicare eficientă cu alegătorii este esențială într-o campanie electorală, pe lângă întâlnirile cu alegătorii, declarațiile de presă și site-ul de campanie, Ion publică în fiecare zi filmulețe pe vlog-ul său de pe YouTube și Facebook.

Recent, Ion a anunțat că în 2024 își propune să aducă, la Chișinău, „cel mai mare festival de muzică urbană de la frontiera de Est a Europei”.

Fiindcă asta înseamnă: 1. Emoții pe care OAMENII noștri le merită. 2. Plus valoare turistică orașului nostru pe harta culturală a Europei. 3. Investiții locale din partea partenerilor și generarea milioanelor de euro pentru bugetul municipal”, a spus candidatul la șefia Primăriei.

Într-un alt filmuleț, Ion ne arată cum de desfășoară o zi din campania electorală. Dimineața a început cu o întâlnire electorală la Centrul Medicilor de Familie nr. 3, urmată de aspecte de coordonare cu membrii staff-ului electoral. Ziua a continuat cu o nouă întâlnire cu alegătorii, de această dată la Centrul de Excelență în Construcții. A urmat participarea la o dezbatere electorală de la un post de televiziune, după care cursurile de la masterat.

Vezi și: „Alături de mine sunt oameni excepționali”. Cel mai tânăr candidat la Primăria Chișinău s-a lansat în campanie

Articole asemănătoare

Back to top button