fbpx

video | Ceaus a ieșit, din nou, la rampă: „Planurile nu se schimbă”

Ex-magistratul ucrainean Nicolae Ceaus a ieșit, din nou, la rampă. Acesta a apărut într-o nouă înregistrare video în care dă asigurări că este sănătos. În același timp, acesata i-a transmis soției sale că „planurile rămân fără schimbări”. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Sunt viu, sănătos și mă simt bine. Mă adresez soției mele, Svetlana. Toate planurile noastre despre care am discutat în această primăvară rămân fără schimbări”, a declara acesta.

„Cât despre avocații, care au apărut atât de mulți în Ucraina, care comentează cazul meu, vreau să-ți spun că ei nu au nicio legătură cu mine. În ultimul an eu am discutat cu mulți avocați, dar numai unul a acceptat să-mi apere drepturile pe teritoriul Ucrainei, cu el eu și mențin legătura. Voi interesele mele și ale familiei noastre”, a mai adăugat acesta.

Amintim că, la 3 aprilie curent, ex-magistratul a fost răpit. Anunțul a fost făcut de apărătorul acestuia, Iulian Balan.

Ulterior, ministrul afacerilor interne, Pavel Voicu a afirmat că persoanele care l-au răpit pe Ceaus nu sunt moldoveni și reușiseră să plece din Republica Moldova.

Anterior, R. Moldova a refuzat să-i ofere azil politic lui Nicolae Ceaus.

Citește și: Ceaus a apărut! Ex-judecătorul ucrainean spune că a fost răpit încă din 2016 și ajutat de prieteni să evadeze

Articole asemănătoare

Back to top button