fbpx

video | Ce nu faci din dragoste? Momentul în care un bărbat le declară polițiștilor de frontieră că a încercat să treacă ilegal hotarul de patru ori ca să ajungă la concubina sa

Un bărbat de 32 de ani, originar din Chișinău, a fost reținut la sudul țării după ce ar fi încercat să treacă frontiera ilegal de mai multe ori. Bărbatul s-a ascuns timp de trei luni într-o locuință din raionul Ștefan Vodă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La audieri, individul a declarat că nu deține acte de identitate și nici nu și le poate perfecta din cauza proceselor penale inițiate pe numele său. Ultima ilegalitate care ar fi fost comisă de acesta a avut loc în luna noiembrie 2019. Mai mult, bănuitul este cercetat penal de către autoritățile ucrainene, fiindu-i aplicat deport.

Bărbatul spune că ar fi încercat să ajungă în Ucraina, deoarece este așteptat acolo de concubina sa. Actualmente, el este reținut pentru 72 de ore, iar dacă va fi găsit vinovat, riscă amendă în valoare maximă de 400 de unități convenționale sau până la trei ani de pușcărie.

Articole asemănătoare

Back to top button