fbpx

video | Aveți grijă de portmonee atunci când urcați în transport! O tânără, buzunărită în timp ce se deplasa prin centrul capitalei

O tânără a rămas fără portmoneul în timp ce se deplasa prin centrul capitalei. Victima de 18 ani se afla într-un maxi-taxi de pe ruta nr. 103.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cazul a avut loc pe 27 octombrie. Ca urmare a investigațiilor, oamenii legii au identificat bănuitul de 49 de ani, condamnat anterior pentru infracțiuni similare.

Acesta ar fi sustras pe ascuns portmoneul din geanta fetei în timp ce se deplasa de pe str. I. Gagarin spre str. Ismail. În interior se aflau 495 de lei și actele de identitate. Prejudiciul cauzat tinerei constituie 495 de lei.

În cadrul audierilor bărbatul și-a recunoscut fapta. Acesta este cercetat în stare de liberate și riscă amendă maximă de 42.500 de lei, până la 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității sau cel mult doi ani de pușcărie.

În context, oamenii legii recomandă cetățenilor să acorde maximă atenție persoanelor care au un comportament suspect la stațiile de așteptare a transportului, să pregătească din timp banii pentru achitarea călătoriei, să evite să cititul cât circulă cu transportul public și să nu păstreze banii în buzunarele din spate.

Articole asemănătoare

Back to top button