fbpx

video | Atenție la buzunare și genți în transportul public. Pasagera unui maxi-taxi a rămas fără portmoneu în urma unei călătorii

Polițiștii au reținut în flagrant delict un bărbat, care ar fi sustras un portmoneu din geanta unei femei în timpul unei călătorii cu rutiera nr. 140. Cazul a avut loc pe 17 ianuarie curent. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Profitând de neatenția victimei în vârstă de 55 de ani, individul i-a sustras din geantă portmoneul în care se aflau actele de identitate și bani în sumă de 1000 de lei. Făptașul a fost escortat la Inspectoratul de Poliție a sectorului Ciocana pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Acesta s-a dovedit un locuitor al capitalei în vârstă de 40 ani, anterior judecat pentru infracțiuni similare. În cadrul audierilor, el și-a recunoscut vinovăția, comunicând polițiștilor că a recurs la acest gest deoarece avea nevoie de bani.

Individul este cercetat penal pentru pungășie, infracțiune care se pedepseşte cu amendă în mărime de până la 42.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 2 ani.

Articole asemănătoare

Back to top button