fbpx

video | Ar putea plăti aspru pentru cei 7100 de lei. Un tânăr suspectat de comiterea unui jaf este căutat de poliție

Un bărbat este căutat de ofițerii de investigație ai Inspectoratului de Poliție Ciocana, fiind suspectat de comiterea unui jaf.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Polițiștii au fost alertați, în noaptea de 12 august, de către un tânăr în vârstă de 20 de ani, comunicând că a fost jefuit. La fața locului s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Ciocana pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

La locul faptei, victima a comunicat că în timp ce se deplasa pe bd. Mircea cel Bătrân, de el s-a apropiat un bărbat și – aplicând violența – în mod deschis i-a sustras portmoneul cu mijloace bănești. Astfel, i-ar fi cauzat un prejudiciu în sumă de 7100 de lei.

În acest context a fost pornită o cauză penală pentru jaf, în cadrul căreia sunt demarate acţiuni speciale de investigaţii şi de urmărire penală. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la cinci la șapte ani.

Persoanele care l-au recunoscut sau deţin informaţii despre identitatea şi locul aflării acestuia, sunt rugate să informeze poliţia la numărul de telefon: 069288922. Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

Articole asemănătoare

Back to top button