fbpx

video | Ar fi furat telefoanele mai multor copii în plină stradă. Doi adolescenți, reținuți de polițiștii din capitală

Doi adolescenți din capitală, în vârstă de 14 și respectiv 15 ani, au fost reținuți și sunt cercetați penal. Polițiștii sectorului Rîșcani suspectează că tinerii ar fi sustras telefoanele mobile de la trei minori. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Primul caz a a fost înregistrat pe data de 30 august, când indivizii se aflau pe str. M. Costin. Aceștia ar fi deposedat, în mod deschis, un copil de 12 ani de telefonul mobil. Polițiștii au fost alertați de către părinții minorului, iar suma prejudiciului se estimează la 2000 de lei. Alt furt a avut loc pe data de 10 septembrie pe aceeași stradă. Atunci suspecții ar fi sustras în mod deschis un smartphone de la un alt minor de 14 ani, iar ulterior ar fi fugit într-o direcție necunoscută. Pe data de 13 septembrie a fost înregistrat ultimul incident. Acesta s-a produs pe str. Calea Orheiului, iar cei doi ar fi furat mobilul de la un adolescent de 12 ani.

În urma măsurilor de investigație întreprinse de către polițiști, suspecții au fost identificați și reținuți, fiind escortați la inspectorat pentru stabilirea circumstanțelor. Aceștia și-au recunoscut vina și au spus că ar fi vândut telefoanele, iar banii i-ar fi cheltuit.

Poliția menționează că bănuiții nu sunt la prima abatere, fiind cercetați penal pentru infracțiuni similare și în alte sectoare ale capitalei. Dacă vina le va fi demonstrată, ei riscă de la cinci la șapte ani de închisoare.

Articole asemănătoare

Back to top button