fbpx

video | Ar fi furat instrumente în valoare de peste 24.000 de lei și le-ar fi vândut cu doar 500. Ce pedeapsă riscă suspectul?

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, originar din raionul Strășeni, a fost reținut de polițiștii din capitală, fiind suspectat de comiterea unui furt dintr-o locuință. Potrivit oamenilor legii, prejudiciul estimat depășește 24.000 de lei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Polițiștii au fost sesizați pe 11 decembrie de către proprietara locuinței, o femeie în vârstă de 48 ani. Aceasta le-a comunicat că i-au fost sustrase instrumente predestinate construcției. Din încăpere au fost furate trei burghie electrice și un set de șurubelnițe.

În urma măsurilor întreprinse de ofițeri, bănuitul a fost identificat și reținut, fiind escortat la inspectorat pentru audieri. Acesta și-a recunoscut vina și a declarat că ar fi vândut lucrurile sustrase cu 500 de lei. Bunurile au fost depistate de forțele de ordine și urmează să fie întoarse proprietarei.

Bărbatul este cercetat penal pentru furt și riscă amendă maximă de 67.500 de lei, până la 240 ore de muncă neremunerată în folosul comunității sau cel mult patru 4 ani de pușcărie. Anterior, acesta a fost judecat pentru infracțiuni similare.

Articole asemănătoare

Back to top button