fbpx

video | Ar fi furat bunuri de aproximativ 150.000 de lei din șapte locuințe. Patru tineri din Hîncești, reținuți de oamenii legii

Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 25 de ani, membri ai unui grup infracțional, sunt cercetați penal pentru săvârșirea mai multor furturi din locuințe. Suspecții ar fi cauzat un prejudiciu total de aproximativ 150.000 de lei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Membrii grupului ar fi acționat pe timp de zi, atunci când stăpânii lipseau, prin efracție, forţând geamurile sau ușile din termopan. Ulterior, erau sustrase articole din aur și banii.

Potrivit unui comunicat emis de Poliție, în ultimele două luni, suspecții ar fi comis cel puțin șapte furturi din locuințe în raionul Strășeni. De asemenea, aceștia ar mai fi săvârșit infracțiuni similare pe teritoriul raioanelor Hîncești și Ialoveni. Ultimul caz a avut loc în satul Căpriana, de unde bănuiții ar fi sustras 1500 de euro și un card bancar cu 10.000 de lei în cont. 

Ieri, 16 octombrie, polițiștii din Strășeni și Hîncești, cu sprijinul ofițerilor de la Fulger, au efectuat percheziții la domiciliile suspecților, unde au depistat și ridicat droguri, muniții deținute ilegal, bunuri sustrase din locuinţe, dar și obiecte care ar fi fost folosite la comiterea infracțiunilor.

Suspecții sunt cercetați în stare de libertate. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă amendă maximă de 67.500 de lei sau până la patru ani de pușcărie.

Articole asemănătoare

Back to top button